Aspen 2 en 4

Aspen 2 FRT is een kant en klare tweetakt mengsmering voor kettingzagen, heggenscharen, bladblazers, brommers en andere tweetaktmotoren. Aspen 2 FRT verbrandt schoner waardoor de uitlaatgassen van tweetakt machines minder gevaarlijk voor uw gezondheid zijn. Bovendien blijft de motor ook schoner, dit zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 2 FRT kan jarenlang worden bewaard zonder dat de kwaliteit vermindert!

 

Aspen 4 is een alkylaatbenzine voor grasmaaiers, aggregaten, boten en andere viertaktmotoren. Door de schonere verbranding van Aspen 4 zijn de uitlaatgassen minder gevaarlijk voor uw gezondheid. Bovendien blijft de motor schoner, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 4 kan jarenlang worden bewaard en behoudt haar kwaliteit!


PVC e.d.

Onze PVC-voorraad bestaat uit de maten 32mm tot en met 315mm. Hierin hebben we alle gangbare hulpstukken.

 

Wij bieden alleen de PVC aan van de hoogste kwaliteit (SN8) dit is zwaar belastbaar.

 

Verder hebben wij verschillende maten en soorten:

-Putjes en straatkolken

-Goten

-Mantelbuis

-Drainage slang en kratten

-Tyleen slang


Schroeffunderingen

Het Krinner schroeffundament is het alternatieve product voor de traditionele betonfundering of betonpoer. Door het verdrukken van de grond ontstaat bij het indraaien van het schroeffundament een krachtige compressie rondom het fundament waardoor de bodemstructuur wordt verdicht en aanzienlijke belastingen door het schroeffundament kunnen worden geabsorbeerd. Het belangrijkste verschil betreft het tijdsverschil een schroeffundament draait u eenvoudig de grond in om vervolgens te gaan monteren, in tegenstelling tot beton waarbij u moet graven, aanmaken en uitharden.

 

De indraai machine is uiteraard bij ons te huur.