Onze diensten...


Verhuur

Ontdek de voordelen van huren. Waarom dure machines aanschaffen als huren ook kan? Door te huren heeft u geen kosten met betrekking tot: kostprijs, afschrijving, stalling en onderhoud. U huurt kwalitatief hoogwaardige machines die perfect zijn voor hun taak. In de meeste gevallen wordt u op de dag zelf geholpen en kunt u direct gebruik maken van de machine(s). Natuurlijk kunt u ook bij ons de machines reserveren, en zo uw machine voor een bepaalde tijd reserveren.

Steigerbouw

Door bij ons het steigermateriaal te huren is het niet meer nodig om dit materiaal op voorraad te hebben, dit doen wij voor u! Op basis van bijvoorbeeld foto's en afmetingen kunnen wij berekenen hoeveel steigermateriaal u nodig hebt. We bieden tevens de service om de steigers te plaatsen door ervaren steigerbouwers. De geplaatste steigers zijn altijd gecertificeerd en gekeurd.

Transport

De machines kunnen op aanvraag ook door ons worden gehaald en gebracht. Dit scheelt u tijd en werk. Wij weten als geen ander hoe de machines vervoerd moet worden op een veilige manier.